Nieuws

De site van de Jeroen Bosch Tuin biedt informatie over het meewerken in de tuin en de geplande kunstexposities. Via de pagina ‘Wat groeit er?’ kun je meer informatie vinden over de planten in de tuin. Op de pagina ‘Foto’s’ geven meerdere fotoalbums een indruk van de activiteiten van de afgelopen jaren in en rond de tuin. Reacties zijn welkom, wij horen graag jouw ervaringen via de mail of als je een bezoekje brengt aan de Jeroen Bosch tuin.

In 2019 is het 10 jaar geleden dat het eerste initiatief tot het herstellen van de tuin werd opgestart. En in 2011 zijn we daadwerkelijk begonnen met het opknappen en onderhouden van de tuin.

Vanaf december 2016 krijgt de Jeroen Bosch Tuin een structurele bijdrage van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Hiermee worden regelmatig nieuwe planten en tuingereedschappen bekostigd.

Tot slot vind je meer informatie over de nieuwe gemeentelijke ondersteuning van allerlei buurtinitiatieven via deze link: Wijk- en dorpsbudget Hier is ook een artikel over de Jeroen Bosch Tuin te vinden.